Feng shui

Je kent het vast wel. Je loopt ergens binnen en het voelt er meteen goed. Of niet.
Zeker als je een gevoelig type bent, zal de energie van je (fysieke en sociale) omgeving een heel belangrijke invloed hebben op hoe jij je voelt en hoe lekker dingen in jouw leven lopen.

Als het niet stroomt op het gebied van bijvoorbeeld je financiën, relaties, carrière of je gezondheid, dan is er een grote kans dat dat te maken heeft met energieblokkades in jouw fysieke omgeving – je huis of werkplek.

En dat is goed nieuws. Want dat betekent dat je dit gebied gemakkelijk weer stromend kunt krijgen, op het moment dat je weet waar deze blokkades zitten en – belangrijker nog – hoe je ze kunt verhelpen.

 

Jouw omgeving, de plek waar je woont en werkt, bepaalt namelijk voor een heel belangrijk deel hoe jij je voelt en hoe gelukkig jij bent.

Wanneer je de juiste aanpassingen doet in je omgeving en daarmee de juiste energie activeert of juist de-activeert, zul je direct meer flow en balans ervaren op specifieke gebieden in je leven.

Goede Feng Shui zie je niet, maar voel je zeker!

 

 

Hoe kan Feng Shui jou helpen?

Feng Shui kan jou ondersteunen bij het bereiken van je persoonlijke of zakelijke (levens)doelen.

Hoe specifieker je doelen (op gebied van gezondheid, carrière, relaties of geld), hoe beter je kunt zorgen voor de ideale omgeving om die doelen in te realiseren.

Als jij heel helder weet wat jij uit je leven wilt halen, kan ik je helpen om de omgeving en de juiste energie voor je te creëren waarin de kans het grootste is dat dat gaat lukken.

We onderzoeken samen wat jouw levensdoelen zijn, welk innerlijke veranderingen bij jou daarvoor nog nodig zijn, welke externe energie en eventuele aanpassingen in je omgeving je hierbij gaan helpen en hoe je deze energie in jouw omgeving kunt creëren.

Feng Shui is een superkrachtige tool om jou te helpen het maximale uit je leven te halen, je volste potentieel te leven, waarbij jij de regisseur bent van je eigen leven en de volledige verantwoordelijkheid neemt over je eigen leven.

Jij kunt jezelf gelukkig en gezond maken en Feng Shui kan je daarbij helpen.

Feng Shui is geen magic, want de verandering begint natuurlijk bij en in jezelf. Feng Shui kan je wel helpen om deze veranderingen te ondersteunen en krachtig en soepel te laten verlopen. En om je te ondersteunen in de uitdagingen die je op dat pad tegen zult komen.

 

Wanneer je omgeving inspirerend en gezond is en volledig in balans, dan zal jij je daar ook veel lekkerder in voelen. En als jij je lekker voelt, dan gaat alles in je leven een stuk makkelijker. Niet alleen privé, maar ook in je werk.

Je zult beter slapen, meer energie voelen, je gezonder voelen, je leven leiden met meer plezier en daarmee wordt je automatisch een magneet voor anderen.

Zo zal het je makkelijker lukken je doelen te behalen en komen er sneller kansen op je pad, die jij natuurlijk met beide handen aangrijpt!

Als jij je in een van de volgende situaties herkent, dan weet ik zeker dat er met Feng Shui een oplossing is te vinden:

 • Je zit vast op een bepaald gebied in je leven (werk, financiën, relaties, burnout) en je levens- en werkplezier zijn ver te zoeken.

 

 • Je slaapt slecht, voelt je moe, rusteloos en bent het meer dan zat!

 

 • Je gezondheid laat door die onrust en stress ook steeds meer te wensen over.

 

 • Niets loopt meer op rolletjes in je leven en je begrijpt niet zo goed waarom.

 

 • Je voelt je wankel en ervaart daardoor steeds meer strijd met jezelf, in je relaties of op je werk

 

 • Je bent jezelf kwijt en weet niet meer goed welke kant je op moet.

 

 • Je energie kan wel een flinke boost gebruiken!

 

 • Er zijn bepaalde plekken in huis of op kantoor waar jij je helemaal niet prettig voelt en je begrijpt niet waarom

 

Wat levert een Feng Shui consult jou op?

 • de perfecte omgeving voor het bereiken van je (levens)doelen
 • meer flow in je leven op de gebieden waar het nu niet lekker stroomt
 • minder strijd en discussies in gezin, vriendschappen of met je businesspartner
 • ondersteuning van je gezondheid en een betere nachtrust…
 • … dus meer energie om de dingen te doen die je wilt doen!
 • Kortom – een huis en/of werkplek waar je je goed voelt en geniet, kunt opladen, goed slaapt, geconcentreerd kunt werken, waar je inspiratie en YoY voelt en die jou ondersteunt in het bereiken van je doelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik kom bij jou thuis of op je werkplek en onderzoek de verbeterpunten in en om en je huis/werkplek op basis van Feng Shui naar aanleiding van de doelen die we hebben gesteld. Ik vertaal deze naar praktische aanbevelingen en deze ontvang je in de vorm van een overzichtelijk schriftelijk stappenplan, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Na afloop van het advies heb je inzicht in:

 • Waar de blokkades is jouw omgeving zitten die het bereiken van jouw doelen op dit moment in de weg zitten en hoe je deze kunt verhelpen.
 • Welke ruimtes in huis geschikt zijn voor wie om te werken, studeren, slapen en ontspannen.
 • Welke kleuren en materialen je het beste kunt gebruiken in welke ruimtes om de energie in balans te brengen.
 • Hoe je de slaapkamers en werkkamers kunt inrichten voor de beste nachtrust/gezondheid en productiviteit.
 • Hoe je meer balans in huis creëert.
 • Hoe je je gezondheid, relaties, succes en persoonlijke groei meer kunt ondersteunen, afhankelijk van waar het op dit moment niet goed stroomt.